PRIVATLIVSPOLITIK

Cookie- og privatlivspolitik hos Brügger Akupunktur

Introduktion

Når du besøger mit website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre mit indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden,. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor uddyber jeg, hvilke informationer, der indsamles deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Webstitet anvendes 'cookies'. der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobiltablet eller lignende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan indeholde skadelig kodesom f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websites ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website, indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer,. Det sker eksempelvis ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Jeg indsamler og behandlinger typisk følgende typer af oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller køb.

Sikkerhed

Jeg behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, mistet, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål:

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb eller betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som eksempelvis ved at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen, tg baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationerne slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn, alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter, der kan være tale om her: https://danskemedier.dk/tredjeparter

Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn, e-mail etc vil kun ske, såfremt du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerete, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom skal ske til: akubrugger@outlook.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplsyninger, kan du også sende mig en mail herom til ovennævnte mailadresse.

Udgiver:

Websitet ejes og publiceres af:

BRÜGGER AKUPUNKTUR

Kirkevej 17

8920 Randers NV

Mobil: 60 65 60 38

Mail: akubrugger@outlook.dk

 

© 2023 by Natural Remedies. Proudly created with Wix.com