top of page

KOSMETISK AKUPUNKTUR

Jeg har lært ansigtsakupunktur hos en 85 år gammel master i Kina, som selv har udviklet sin teknik. Der sættes små ultratynde nåle forskellige steder i ansigtet, og de sidder og virker i 30 minutter. De fleste meridianer løber igennem ansigtet, så ved at give ansigtsakupunktur påvirker man hele kroppen. Behandlingen er afslappende, afstressende, balancerende og opstrammende - og som 'bivirkning' reducerer den rynker.

Efter nålene har gjort sin virkning, får man 'scraping for beauty', som er GuaSha i ansigtet. Her bruges et instrument lavet af agat eller en anden sten, som er specielt formet til ansigtet. Stenene er kølige og bløde, og GuaSha i ansigtet føles som en let ansigtsmassage. Efter ansigtsmassagen får man en nærende ansigtscreme og øjencreme.

EFFEKTER AF KOSMETISK AKUPUNKTUR

  • Balancerer hele kroppen - både psykisk og fysisk

  • Forbedrer blodcirkulation og lymfedrænage

  • Giver klarere hud

  • Strammer huden op

  • Reducerer dybden af linier og furer

  • Giver en fantastisk udstråling og lys i øjnene

2014 12 M iphone 2226.JPG

KOSMETISK AKUPUNKTUR I GRUPPER

En aften om ugen afholder jeg kosmetisk akupunktur i grupper.

Mit koncept bygger på, at det skal være nemt, rimeligt i pris og overskueligt at få kosmetisk akupunktur, så derfor foregår det i grupper - indtil videre maksimum 6 personer, så der kan holdes afstand.

Tanken er at det skal være indre og ydre skønhed til en overkommelig pris, så dette er 'light' udgaven af en kosmetisk akupunktur behandling. 

Prisen kan holdes på et lavt niveau, da man får sat nålene og herefter sidder i en stol og slapper af i 30 minutter sammen med op til 5 andre personer. Der gives ikke scraping og creme bagefter.

Man kan vælge at deltage hver uge, men det er ikke nødvendigt at deltage hver gang. Det kan være, man ønsker at bruge behandlingerne til at reducere rynker eller måske mere som enkeltstående pauser efter behov i en travl hverdag.

Ansigtsrulle og kvarts
bottom of page