top of page

ANGST OG DEPRESSION

Angst og depression kan lindres med akupunktur. Mange får vestlig medicin for deres angst og depression, og man kan sagtens fortsætte med den medicinske behandling samtidig med, at man får akupunktur.

Nogle ønsker på et tidspunkt at reducere eller trappe ud af medicinen, og her er det vigtigt at understrege, at det altid skal foregå i samråd med behandlende læge. Hvis man bliver enig med sin læge om en plan for udtrapning, kan man behandle eventuelle gener med akupunktur med god effekt.

Billede af Moritz Kindler

FORSKELLIGE FORMER FOR ANGST OG DEPRESSION

I traditionel kinesisk medicin hænger det fysiske og psykiske aspekt af kroppen uløseligt sammen, så derfor kan angst og depression opleves forskelligt og have forskellige symptomer fra den ene person til den anden.

Billedet symboliserer de 5 forskellige elementer i kinesisk medicin, og de 5 elementer er de samme som i Feng Shui. Alt efter i hvilket element man har en angst eller depression, vil man opleve forskellige symptomer, og jeg behandler ud fra det. Eksempelvis vil nogle personer opleve at være grådlabile mens andre oplever vrede, nogle vil have appetit efter søde sager, mens andre mister appetitten, nogle vil opleve social angst og andre vil have selvmordstanker. 

Jeg behandler på både det fysiske og det psykiske niveau, og efter behandlingen vil man opleve det som om skyen over ens hovede er væk, og man er mere nærværende og lys indeni. 

Facebook cover 820x312.jpg
bottom of page