HVEM ER JEG:

Mariette Brügger
  • Uddannet akupunktør fra Akupunktur Akademiet i Aarhus - 2016-2018

  • Uddannet NADA behandler hos Nada Danmark - 2017

  • Uddannet i Traditionel Kinesisk Medicin på Suzhou Institute for Advanced Study of Science and Technology, Kina - 2013-2015

  • Udannet sygeplejerske fra Sygeplejeskolen i Aarhus - 1996

Jeg hedder Mariette, og er uddannet akupunktør fra Akupunktur Akademiet i Aarhus samt fra Suzhou Institute for Advanced Study of  Science and Technology i Kina. Jeg er desuden uddannet NADA behandler og sygeplejerske.

Jeg  har arbejdet både som sygeplejerske, men også 12 år i medicinal industrien, så jeg har indgående kendskab til såvel den etablerede som den alternative verden. 

Jeg har boet i Kina i 4 år, og blev under mit ophold så inspireret af Traditionel Kinesisk Medicin, at jeg valgte at studere det i Kina. Jeg har så valgt at bygge ovenpå min uddannelse med en af de mest omfattende danske uddannelser indenfor Traditionel Kinesisk Medicin og akupunktur på Akupunktur Akademiet i Aarhus.

I TCM søger man bagom symptomerne og finder årsagen til de forskellige sygdomme og lidelser. Herefter stimuleres kroppen til at finde tilbage i balance og helbrede sig selv.

Jeg er medlem af PA (Praktiserende Akupunktører), hvilket er garanti for den højeste faglige kvalitet, da PA har landets højeste uddannelseskrav for optagelse i foreningen - et uddannelseskrav som kontinuerligt øges, ligesom der er krav om vedvarende dokumenteret efteruddannelse. Jeg er desuden RAB registreret (Registreret Alternativ Behandler), hvilket betyder, at du har mulighed for at få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark og sundhedsforsikring, når du behandles af mig.

​​

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Mariette-farve_edited.jpg
2014 12 M iphone 220.JPG

Undervisningslokale i Kina

2014 12 M iphone 2419.JPG

Besøg på en fabrik, der producerer Kinesisk urtemedicin