top of page

HVEM ER JEG:

  • Speciale i kræftrelateret træthed fra Akupunktur Akademiet i Aarhus 2019

  • Uddannet akupunktør fra Akupunktur Akademiet i Aarhus 2016-2018

  • Uddannet NADA behandler hos Nada Danmark 2017

  • Uddannet i Traditionel Kinesisk Medicin og akupunktur på Suzhou Institute for Advanced Study of Science and Technology, Kina 2013-2016

  • Udannet sygeplejerske fra Sygeplejeskolen i Aarhus 1996

Jeg hedder Mariette, og er uddannet akupunktør fra Akupunktur Akademiet i Aarhus samt fra Suzhou Institute for Advanced Study of  Science and Technology i Kina. Jeg er desuden uddannet NADA behandler og sygeplejerske.

Jeg har arbejdet både som sygeplejerske, men også 12 år i medicinal industrien, så jeg har indgående kendskab til såvel den etablerede som den alternative verden. 

Jeg har boet i Kina i 4 år, og blev under mit ophold så inspireret af Traditionel Kinesisk Medicin, at jeg valgte at studere det i Kina. Jeg har herefter valgt at bygge ovenpå min uddannelse med en af de mest omfattende danske uddannelser indenfor Traditionel Kinesisk Medicin og akupunktur på Akupunktur Akademiet i Aarhus.

Ved udøvelse af akupunktur med udgangspunkt i Traditionel Kinesisk Medicin har jeg det hele menneske for øje, og jeg behandler årsager fremfor symptomer. Derigennem stimuleres kroppen til at finde tilbage i sin balance.

Jeg sætter 1 time og 15 minutter af til hver klient, så der er tid til at følge op på sidste besøg og give den bedste behandling.

Jeg er medlem af PA (Praktiserende Akupunktører), hvilket er garanti for den højeste faglige kvalitet, da PA har landets højeste uddannelseskrav for optagelse i foreningen - et uddannelseskrav som kontinuerligt øges, ligesom der er krav om vedvarende dokumenteret efteruddannelse. Jeg er desuden RAB registreret (Registreret Alternativ Behandler), hvilket betyder, at du har mulighed for at få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark og sundhedsforsikring, når du behandles af mig.

​​

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

DET FÅR DU NÅR DU VÆLGER MIG:

H_DSC9443-kopi.jpg
2014 12 M iphone 220.JPG

Undervisningslokale i Kina

2014 12 M iphone 2419.JPG

Besøg på fabrik der laver urtemedicin

  • Certificeret behandler - RAB, Sygeplejerske, NADA. 

  • Grundig og individuel tilpasset behandling.

  • Plan for behandling - efter 2-3 behandlinger får du et estimat over prognose og forventet antal behandlingsgange.

  • Mulighed for tilskud fra Sygeforsikringen Danmark og private sundhedsforsikringer. Jeg håndterer det praktiske.

  • Lever op til gældende lovgivning.

bottom of page