top of page

ENERGIGIVENDE MASSAGE

Energigivende massage er en utrolig afslappende og meget blid behandling. Der udøves blide tryk og stræk på hele kroppen, og både akupunkturpunkter og meridianer påvirkes. Behandlingen koncentrerer sig om at øge cirkulationen af energi i hele kroppen, så ofte vil man bagefter føle det, som om man har fået kraftig massage, men der har kun været blide tryk. Det gør behandlingen yderst behagelig, da man ved blide tryk får løsnet op for blokeringer, myoser og smerter uden at det på nogen måde gør ondt.

Da energier både er fysiske og mentale, er behandlingen utrolig effektiv, hvis man er presset, fortravlet og har tankemylder, da man oplever, at 'motorvejen af tanker' i hovedet bliver sat på pause, og kroppen arbejder på at genfinde sin balance. Dette arbejde fortsætter efter endt behandling, så man kan godt føle sig træt på dagen for massage, men så får man øget energi de efterfølgende dage.

Behandlingen tager ca. 1 time, og man beholder sit tøj på, så derfor er det vigtigt at have løstsiddende, behageligt tøj på - gerne i bomuld.  

For at man kan få det optimale ud af behandlingen, skal man helst ikke have spist 2 timer inden behandlingen. 

Design uden navn-9.png
bottom of page