top of page

BEHANDLINGSFORMER

Traditionel Kinesisk Medicin er en flere tusind år gammel behandlingsform og tankegang, som stadig bruges aktivt i Kina. I Traditionel Kinesisk Medicin tager man udgangspunkt i den enkelte person og dennes problemer. Idet diagnosen er lavet ud fra den enkelte persons symptomer, bliver behandlingen utrolig effektiv, da den er specifikt rettet mod dig og dine symptomer, hvorimod vestlig medicin er en mere generel behandling. Traditionel Kinesisk Medicin er over 4.000 år gammel, og det er med et glimt i øjet, at kineserne kalder vestlig medicin for en teenager, da vestlig medicin er meget yngre. I vestlig medicin opfører man sig nogle gange som en teenager, hvor alt gammel forkastes, når man finder nye metoder, og man vil ikke lytte til, hvad der virkede før i tiden. I Traditionel Kinesisk Medicin forkaster man ikke tidligere behandlinger, når man finder nye metoder - man er bare så heldig at få endnu et værktøj i værktøjskassen...
 
I nutidens Kina har man både sygehuse for Traditionel Kinesisk Medicin og for Vestlig medicin. Man forkaster ikke nogle af delene, men bruger det bedste fra begge verdener. 
Mange kender til akupunktur, men der findes også mange andre behandlingsmuligheder, som hjælper til at lave den bedste behandling tilpasset den enkelte. Det er meget almindeligt at bruge flere behandlingsformer i en behandling - det kommer helt an på, hvad du skal behandles for.
Læs mere om de forskellige behandlingsformer på min hjemmside.
Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte mig.
 
IMG_8035.JPG
bottom of page