top of page

ØREAKUPUNKTUR/AURICULO

Øreakupunktur er et mikrosystem, som benytter øret til at behandle hele kroppens ubalancer. Hvert lille punkt i øret svarer til et område af kroppen. Når man ser mennesket i øret, skal man forestille sig en babykrop i fosterstilling med hovedet nedad. Selve hovedet er placeret i øreflippen, rygraden løber langs den hårde kant og organerne er placeret i midten i ørets fordybning. 

Øreakupunktur behandler årsager til lidelser ligesom kropsakupunktur gør, så man kan bruge øreakupunktur både som et godt supplement til kropsakupunktur, men behandling med øreakupunktur kan også sagtens stå alene.

Nogle gange behandler jeg med almindelige akupunkturnåle i øret, men oftest behandler jeg med permanåle, som bliver siddende i 1-2 uger og falder ud af sig selv, når de er færdige med at virke. Det gør jeg for at forstærke og forlænge effekten af kropsakupunkturen.

Ved behandling for rygestop og vægtregulering behandles alene med øreakupunktur, hvor jeg sætter permanåle. Det er en meget effektiv og hurtig behandling, da det ofte kun tager 15 minutter at få sat nålene. Vi aftaler fra gang til gang, hvor ofte du ønsker at få skiftet nålene, så et forløb med vægtregulering varer 8-16 uger alt efter interval med skift af nåle. 

Et rygestopforløb varer typisk 6 uger, og så sættes der ørenåle igen 3 måneder efter rygestop, da man har erfaring for, at 3 måneder efter rygestop kan der opstå trang igen, og man kører lidt på autopilot.

oreakupunktur2.gif
Design uden navn-7.png
bottom of page